Comentarii Hondrogel

 • Sergiu
  Am suportat durerea la cot aproape doi ani, mi-a fost frică să merg la medic. Unguentele au ajutat doar o vreme, până când a ieșit umflătura. Apoi m-am speriat foarte mult. Soția mea mi-a dat Hondrogel și s-a asigurat că îl aplic de mai multe ori pe zi. Am fost foarte surprins când umflarea s-a potolit în câteva zile și nodul a dispărut.
  Hondrogel
 • Nina
  Problema mea pentru o lungă perioadă de timp a fost un chist sub genunchi. Era dificil să o tratez, putine puteau ajuta. Este foarte norocos că un medic competent m-a sfătuit să-l iau pe Hondrogel. Imediat a devenit mai ușor cu el. Și apoi durerea a trecut și chistul s-a rezolvat cumva. Cursul tratamentului a fost de 3 săptămâni. Problema nu a mai revenit.
  Hondrogel
 • Vadim
  Coloana vertebrală se doare periodic, dar odată ce s-a înrăutățit! Am început un tratament de urgență cu Hondrogel și m-a pus pe picioare în câteva săptămâni. Medicii s-au întrebat atunci cum este posibil un astfel de progres într-un timp atât de scurt. Nu-mi amintesc cine mi-a recomandat Hondrogel, dar mulțumesc!
  Hondrogel
 • Inga
  După fractură, a fost întinsă mult timp. Medicii m-au pregătit pentru o recuperare lungă și dificilă. Era imposibil să suporti durerea. M-a salvat apoi hondrogel. Mi-a devenit imediat mai ușor, dar înainte de reabilitarea completă a trebuit să urmez mai multe cursuri. Dar acum sunt în picioare și am uitat de durere.
  Hondrogel
 • Maxim
  E greu să stai mult timp în sport. Recuperarea după leziuni devine din ce în ce mai grea de-a lungul anilor. Articulațiile sunt afectate mai întâi. Prin urmare, doar simțind primul disconfort, am decis să folosesc Hondrogel pentru prevenire. Are o reputație excelentă și o linie excelentă. Doar de ce au nevoie articulațiile.
  Hondrogel
Evaluare Hondrogel
4.5
6